04 aprilie 2008

Zãvor dar nu oricum - inutil sau nu?


Nu stiu cat e de adevarat, dar nu spun nici ca e doar un "fake" acest "produs". Pai hai sa vedem despre ce e vorba. Niste rusi care au inventat o tastatura ultra beton, cica,.... o sa va zic de ea in urmatorul post, s-au apucat si au mai facut un "gadget". Este vorba de de un zãvor. Bineinteles ca nu orice fel de zavor. Ci unul complicat. Sa poti deschide usa, trebuie sa parcurgi un labirint, pentru a putea vedea cine a sunat. Bine, ei sunt bine intentionati, pentru a diminua riscul de a intra prin efractie in casa, dar gandeste-te ca te scapa nevoile.....ce naiba faci? ......Probabil ca va aparea cu acest "gadget" si un aparat care te poate "scapa" de nevoi...Inutil sau nu?

2 comentarii:

Alimdul spunea...

o dilema tipic barbateasca (urmeaza un zambet)... pana una alta se pot folosi cu suces o gamǎ de scutece special create pentru a rǎspunde de nevoilor "zavoratilor"

Claudiu spunea...

asa deci daca incuietoarea este pe exterior ..intradevar ai dreptate ca poti face pe tine.....dar daca este pe interior...face pe el ala care asteapta:P....super util...pt tactu:))in 2 saptamani va reusii sa ajunga la capat si atunci nu mai trebuie oricum:P

Cauta pe Google direct de aici