10 mai 2008

Attention for english visitors


If you want to write something in english be our guess. And if you don't understand romanian language tell us to translate. Thank you very much and stay tune. INUTILII'S BLOG is very near.

Scheleti imensi -Descoperire-


Ultimile descoperiri in regiunea nordica din India au scos la iveala un schelet uman de o imensitate fenomenala. Aceasta regiune din Desertul Indian se numeste "Empty Quarter". Descoperirea a fost facuta de echipa National Geographic (Divizia Indiana), si suportul armatei indiene (armata avand in proprietate acest teren).Echipa de exploratori au gasit si tablete cu inscriptiile "Brahma" (Dumnezeul din mitologia indiana), cel care a creat oamenii de aceste dimensiuni: inalti, masivi, si foarte puternici, incat isi puteau pune bratele in jurul copacilor pentru a-i putea scoate din radacina. Ei au fost "creati" pentru a pastra ordinea printre oamenii obisnuiti sa se certe unul cu celalalt. Ceva mai tarziu, dupa ce au obtinut puterea totala, s-au intors impotriva zeului lor. Si ca un rezultat, ei au distrus Zeul Shiva. Exploratorii GEO cred ca aceste schelete apartin acestor oameni. Guvernul indian a imprejmuit intreaga zona si nimeni nu are acces decat personalul National Geographic. Dupa cum vedeti in poze puteti compara dimensiunea unui schelet cu un om.




O mica atentie !!!



Va salut din nou. Pentru cei care primesc pe e-mail si nu numai pentru cei care primesc "newsletter-ul" (noutatile) acestui blog, este indicat sa vizitati si blogul nostru deoarece se adauga periodic calupuri mai mari de poze, iar in e-mail de obicei sunt trimise doar ultimile 2 - 3 articole. Pentru nu a pierde nici un articol, va asteptam ca la sfarsitul fiecarei pagini, sa dati click pe butonul "Articole mai vechi", pentru vizualizarea tuturor post-urilor. Asadar, va asteptam in continuare pe blogul nostru pentru noutati.

Logo-uri celebre (evolutia lor)












Nasterea unui mânz








Biblioteca diferita







Cum sa "construiesti" o .....fantoma









Fatzã de ....peshte...





FAIL - sau cum sa iasa totul aiurea partea -2-











Cauta pe Google direct de aici