04 aprilie 2008

Tastatura Optimus Maximus



Asa cum v-am promis in post-ul anterior, trebuie sa mentionez ca acei rusi au scos inaintea "zavorului" ceva mult mai interesant. Toata lumea e inebunita:). Pai cum? Pai fiindca au scos pe piata "mama tastaturilor". Intr-adevar un gadget pe care nu-l poti trece cu vederea. Gandeiti-va ca fiecare tasta in parte are ecran OLED. Inainte sa trecem mai departe, tre sa va zic si ce e OLED. OLED este prescurtarea de la "Organic Light-Emitting Diode", adica este o tehnologie de producere a ecranelor color, care utilizează două straturi de electrozi între care sunt puse mai multe straturi de material organic. Este posibila si producerea unui ecran flexibil. Softul ei te face sa ramai masca. Deschizi programelul, nu mai tin minte cum se numea, si incepi sa desenezi pe pc. Dupa finalizare, ceea ce ai desenat pe ecran, apare si pe tastatura. Fiecare tasta o poti personaliza. Ce sa mai poti sa faci tot ce iti trece prin cap cu o tastatura ca asta :( in limita bunului simt)...A..era sa uit.......costa vreo 1250 de euro

3 comentarii:

Anonim spunea...

Era frumos dacă ai fi putut face un filmuleţ demonstrativ, dacă tot eşti pasionat de postarea de filme. Apropos, am văzut tastatură de cauciuc, care se pliază de o poţi pune în buzunar. Ce părere ai despre performanţele ei?

Anonim spunea...

In legatura cu filmuletul demonstrativ spune-mi mai exact al ce te referi, iar cu tastatura de cauciuc, am avut ocazia sa am una. A fost o intamplare sa o primesc de la un prieten. Normal, fericit si mandru ca am si eu tastatura de cauciuc, am bagat-o in functiune. Am trecut cu vederea ca avea o culoare cam ciudata (culoarea unei portocale ....acre :)) ), si am inceput sa o folosesc. La prima vedere te incanta ideea ca o poti plia, dar incepe sa te enerveze faptul ca tastele sunt prea moi. Si daca esti invatat sa scrii repede, si chiar sa nu te mai uiti la taste, ai impresia ca nu scrii. Si alta chestie nasoala este ca trebuie sa stai sa te uiti la ea non-stop. :) .....Si ca sa aibe o legatura cu acest post, optimus maximus nu se compara cu dracia aia de cauciuc. :)

Anonim spunea...

"Filmulet demonstrativ!: adica as fi vrut sa vad Optimus mergand, clipind, ce se intampla cand tastezi, etc. Adica - live, pentru ca daca nu esti familiar cu softuri, computere, IT, etc., faptul ca are 2 giga, 4 hertzi si 5megapixeli - nu spune mare lucru.
Iar cu tastatura de cauciu, nu m-ai convins! Adica, ma asteptam sa aiba performante slabe, cand colo constat ca e mai mult o chestie de obisnuinta. Din pacate am avut de-a face cu diverse taste in intervale relativ mici de timp - luni de zile (?) - deci nu m-am dezobisnuit de a "contempla" tastaturile. Daca voi lua o astfel de tastatura, iti voi spunce impresiile.
Oricum, iti multumesc frumos (pot spune ca sunt norocoasa ca intrebarea mea a nimerit la tinta!).

Cauta pe Google direct de aici