05 aprilie 2008

Jungle Jail

Chiar inainte sa inchid Mozilla Firefox-u, am zis ......"hai ca mai adaug un filmuletz".....si n-am avut astâmpãr si iata ca l-am pus, si nu-mi pare rau. Mi-a placut si imi place in continuare acest video, super realizat, super simplu dar si complicat. Inutil sau nu? Parea mea...sigur NU :) Enjoy

2 comentarii:

Anonim spunea...

Iată că îţi întorc vizita şi nu îmi pare rău. Ţi-am vizionat filmuleţul postat în ultima clipă, fără să-ţi citesc comentariul şi mi-am zis: "Parcă ar fi un film făcut de Pixair"....La început nu-mi plăcea Pixair, mi se păreau prea caricaturale feţele personajelor, faţă de clasicul Walt Disney - vezi Albă-ca-Zăpada, făcut prin anii '30 - care se apropia mai mult de imaginea "fotografică" a eroilor (făcând excepţie de pitici, bineînţeles). Dar ca întotdeauna, a trebuit să accept în cele din urmă că fiecare epocă, modă, stil, îşi are valoarea sa atunci când este făcut cu dăruire şi talent, iar diferenţa contribuie, de fapt, la îmbogăţirea paletei pentru plăcerea sufletească, aşa cum se întâmplă şi cu stiliştii din lumea modei.

JPF spunea...

daca al meu e interesant blogul.....al tau e mama blogurilor!super crazy musculitza,si da,e chiar fain fain filmuletzu':)

Cauta pe Google direct de aici