10 aprilie 2008

Ceas "ruginit" de 300.000 $

O firma din Elvetia s-a apucat din 2004 sa face ceasuri. Cum probabil incepi orice afacere, si te gandesti ce iti trebuie in primul rand, elvetienii s-au hotarat si au facut "rost" de otel si carbuni de pe Titanic. Da ma, Titanic vasu' care s-a scufundat. De aceea si modelul ceasului se numeste Titanic DNA. Inchipuiti-va ca in 48 de ore li s-au epuizat stocul. A inebunit lumea. Sincer mi-ar placea un ceas ca asta...unicat. ..dar cine dracu da 300.000 de dolari ??!! Si au fot persoane care au dat si 500.000 de dolari. Aoleu, era sa uit. Stati ma, ca ceasul asta arata si cand e zi si cand e noapte. In cushca giroscopica Tourbillon elimina influenta gravitatiei asupra preciziei mecanismului. :)) Nu ma injurati aici chiar am dat copy&paste. Habar n-am ce face exact cushca. :)) , dar stiu ca iti arata cand e zi si cand e noapte. Inutil sau nu.....mai nene.....parca e putin cam scump ceasu. Si cine isi ea ceas din ...banii de paine?? :))

4 comentarii:

Anonim spunea...

Exact de pe Titanic e metalul acela ca doar nu sunt vechituri destule in toata lumea!!!

Anonim spunea...

:)) si tu ai dreptate...dar...cu toate astea..lumea cumpara....disperata...oricum ...cumparau si daca era ...metalu ...luat de la o "familie" extraterestra......nu conteaza....orice...dar sa coste mult...

Anonim spunea...

Ce bine ar fi sa dau si eu peste asemenea personaje!

Andra spunea...

mai ca o fi adevarat sau nu, ideea e interesanta. costa. e ceas elvetian. vorba aia "precizie elvetiana". poate e atata de scump si din cauza reclamei. adevarata sau nu. dar .. ai cum sa verifici?

Cauta pe Google direct de aici